| Автор |
Съобщение
|
| qnkov |
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 6:10 pm Заглавие: Набираме Екип |
|
|
 Главен Администратор
|
Здравейте.
Хора, които харесват анимета.
Хора, които искат да превеждат анимета.
Хора, които харесват да споделят преводите си с останалата аудитория, която от своя страна не може да се справи с английския.
Хора, които не очакват някаква парична или материална облага от това, а само благодарността на останалите за положеният труд.
Това е AniSubs-Team.
Ако желаеш да се присъединиш към нас, имаме само 3 условия.
1 - Да си превеждал/a и преди субтитри. Хубаво е да си запознат с различните формати - srt, sub, ass, ssa...
2 - Да разбираш добре български, съответно и английски.
3 - Да си момиче.
Но повече държа на 3
Това е. Ако си навитак, пиши тук или на Лично.
Тези, които мислят, че няма да се справят, и че ще ги домързи с времето, въобще да не си правят труда да пишат тук или на лично. Така казано, малко по-сериозни хора се търсят.
Последната промяна е направена от qnkov на Пет Авг 07, 2009 2:57 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| skindrawer |
Пуснато на: Чет Фев 05, 2009 8:07 pm Заглавие: |
|
|

Регистриран на: 05 Фев 2009 Мнения: 7 Местожителство: Paris, France
|
emi az iskam da stana 4ast ot ekipa specialno za da moga da poema soul eater!!! ve4e sum prevel 34-ti epizod i go ka4ih v subs.unacs.bg samo za6toto se okaza 4e ne moga da go ka4a tuka! sus sigurnost 6te dovur6a animeto dokrai, a puk za po-natatuk nz dali 6te imam vreme za da ostana vuv ekipa (lekcii, rabota i tn.)
kolkoto do purvoto uslovie mislq 4e ne otgovarqm mn mn na nego za6toto nqmam nikakva predstava kakva e razlikata mejdu razli4nite formati na subtitrite!
a ina4e za vtoroto sum dobre
sry 4e ne pi6a na kirilica ama vmomenta sum na laptopa i tam nqmam ni flextype nito vgradena cyrilic |
|
|
 |
| Elusive |
Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 3:32 pm Заглавие: Me too.. |
|
|

|
И аз искам. :) Ще има ли изпитна задача? Крайно време е да се направи добро въвеждане на българката сцена на анимето по принцип. Някои могат да се окажат странни, но- вкус.
Ще ме приемете ли в отбора, г-н Янков? :) Честно казано, преди не съм се занимавала със субтитри. Пробвах един път за колибка.ком, но тогава бях на 15 и се отказах от мързел. Сега съм много нахъсана, а и не съм зле с компютърната грамотност, а и грамотността изобщо. Английският ми е на ниво, достатъчно добро, за да не превеждам буквално метафорите. :) Мисля, че ще се справя. Pls? _________________ ~;~ Born to fly ~;~ |
|
|
 |
| cekata |
Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 6:40 pm Заглавие: |
|
|

|
| незнам за Янков ,но аз като фен на аниметата и като човек който се радва на всяко преведено аниме на български език (стига анимето да си струва) без да се замислям те зимам. И с нетърпение ще чакам някое яко аниме да бъде захванато от теб. |
|
|
 |
| PalqkA |
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 11:57 pm Заглавие: |
|
|

|
Ще се радвам да помогна колкто мога :)
Точно съм си харесал едно аниме и ако мога да помогна ще го направя.
Не смятам, че ще имам проблеми с правилното и смислено превеждане на анимета но нямам грам идея за разликата в разширенията на субтитрите.
Ще чакам решение :)  _________________ All rooms in the Hell were full... NOW I`LL WALK ON THE EARTH! |
|
|
 |
| gashmor |
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 1:53 pm Заглавие: |
|
|
|
аз научих за вашия тийм от торент в замундата и мога да се включа само че едва ли ще се наема дапревеждам например покемон ако още търсите хора за екип ще се включа
ще проверявам съответния форум тия дни да вида дали има отговор _________________ ...and then we all die!!!! |
|
|
 |
| gl2dn00b |
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 5:24 pm Заглавие: |
|
|

|
| qnkov написа: |
| От сега предопреждавам, ако ще предлагате нещо, гледайте да не е по-голямо от 26 епизода. |
|
|
|
 |
| FaBo |
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 5:30 pm Заглавие: |
|
|

|
Аз бих се наела, но ако имах повече време, иначе ще съм от "мързеливите" хора от екипа и ще има много недоволни, а при положение, че седя на 10 епизод на Rurouni Kenshin от 2 седмици вече... ааа нямам думи плаче ми се  _________________ Kenzen naru tamashii wa,
kenzen naru seishin to,
kenzen naru nikutai ni yadoru... |
|
|
 |
| Ra[I]Gon |
Пуснато на: Нед Апр 12, 2009 10:02 pm Заглавие: |
|
|

|
Искам и Аз да се включа  |
|
|
 |
| Fuu |
Пуснато на: Пон Апр 20, 2009 10:14 pm Заглавие: |
|
|

|
Здравейте всички. Много ще се радвам и аз да ви помогна с едно аниме. Става въпрос за Paradise Kiss, само 12 епизода са.
Имам само един проблем... Трябват ми softsubs, защото не разбирам нищо от тайминг и там другите неща с цветовете, караокитата и т.н... Ако някои може да намери такива ще е страхотно (без значение на какъв език)! Има ги със сигурност някъде, щото аз в момента се опитвам да ги изтегля от един торент, но няма никакъв сийд и ги чакам вече 100 години... Планът ми дори беше да ги преведа всички на куп и да ви ги дам, ама не мога и не мога да ги изтегля.  _________________
 |
|
|
 |
| soul_eater11 |
Пуснато на: Пон Май 18, 2009 7:00 pm Заглавие: |
|
|

|
и аз бих зе саписала, но също съм мн мързелива и съм затрупана с домашни (все пак съм 7 клас) не искам да провалям нищо...но няма да откажа, ако ме наемете
СЪВЕТ: НеДеЙтЕ...!!!
от 2 месеца седя на 15 eпизfд от Shugo Chara
 |
|
|
 |
| 4ernorizec |
Пуснато на: Пет Юни 05, 2009 9:04 pm Заглавие: |
|
|
|
qnkov ,шефче,няма да е зле и ти да кажеш нещо по въпроса.
може да е мъничко нахало ,но изглежда има хора на които им се занимава :p
пиши тука ,за знаем и ние ,обикновенните потребители за какво става на въпрос :)
дано не съм наранил нечий чувства,но съм голям фен на жанра,въпреки че съм малко дъртичък ,но ми се иска да съм в час ,поне мъничко
иначе мерси за работата ти в zamunda и ти пожелавам все в същия дух
хаха,малко дълго стана,ма въпроса "Кога е създадена българската държава: * " мноо ме радва,хора незнаещи отговора вярно нямат работа никаде в нашата мила родина :)
ццц,дано не се сетя друго :P |
|
|
 |
| qnkov |
Пуснато на: Пет Юни 05, 2009 10:05 pm Заглавие: |
|
|
 Главен Администратор
|
| Както викаха у казармата (не, че съм бил там) - всички сте негодни. Доста от тях се отказаха, други просто нямат малкото знание. |
|
|
 |
| 4ernorizec |
Пуснато на: Съб Юни 06, 2009 2:43 pm Заглавие: |
|
|
|
дет се вика "лошо,гошо " :(
аз пъкимах някакви надежди... |
|